Kavel 75 (VERKOCHT)


Chalet op waterpark de Zoutpoel te Terherne op eigen grond met ligplaats

In Friesland, in het plaatsje Terherne aan het Sneekermeer, ligt ons perceel  (eigen grond) van ca.195 m2 met aanlegsteiger voor een boot.

Op het terrein staat een chalet merk Willerby-Herald van ca.11x3 m, met pannendak, dubbel glas, elektrische verwarming en gaskachel.

De stacaravan werd in 2009 door ons gekocht en geplaatst.

Inrichting: badkamer, keuken met gasfornuis, een grotere slaapkamer (waarvan ook 2 kleinere te maken zijn), nog een kamer, alsmede een woon-/eethoek met (slaap)bank en eettafel. De (slaap)bank heeft door een uittrekbaar bed nog twee slaapplaatsen.

In twee schuurtjes van 5 m2 en 8 m2 bevinden zich een wasmachine, grasmaaier, (tuin)gereedschap en tuinstoelen/ligstoel met kussens.

Alles is zeer goed onderhouden en wordt momenteel zonder beperking voor vakantiedoeleinden gebruikt.

Opdat het aan niets ontbreekt voor een aangenaam verblijf, verkopen wij grond en opbouw inclusief alle inventaris, waartoe ook combimagnetron, koelkast, servies, bestek, wasmachine, grasmaaier, tuingereedschap en tuinmeubelen met kussens behoren

De koopprijs bedraagt € 79.000 kk.

Bij serieuze interesse is bezichtiging natuurlijk mogelijk.

Informatie

Inlichtingen en bezichtiging bij Drees Visser 06-5124.9178

De verkoper is verantwoordelijk voor deze aanbieding, beschrijving en condities.
De Vereniging van Eigenaars brengt op deze site slechts vraag en aanbod bij elkaar en heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor deze advertentie